Installatiebedrijf La Fleur is officieel erkend Uneto VNI Installateur uit Haarlem. Deze gewaardeerde brancheorganisatie bewaakt kwaliteit en vakkundigheid van de aangesloten installatiebedrijven. Wanneer u kiest voor een Uneto VNI erkend installateurs bent u dus te allen tijde verzekerd van een kwalitatieve vakkundige installatie. De organisatie zorgt ervoor dat de samenwerking tussen de eindgebruiker en installatiebedrijf wordt geoptimaliseerd zodat de belangen van beide partijen worden behartigd.

Waarom kiezen voor een Uneto VNI installateur?

De veiligheid van uw installatie moet absoluut worden gegarandeerd om zorgeloos te kunnen genieten van een warme woning. Zonder dat u het doorheeft zijn er veel apparaten en processen gaande in de uw woning waarbij verschillende vormen van energie gebruikt worden zoals gas en elektra. U kunt zich voorstellen dat deze apparatuur absoluut vakkundig dient te zijn aangesloten om problemen maar ook storingen te voorkomen. De Uneto VNI Installateur beheerst de fijne kneepjes van het vak waardoor u verzekerd bent van een duurzame en vooral betrouwbare installatie.

Bijkomend voordeel is dat een Uneto VNI norm voor installatie tevens rekening houdt met de juiste afstellen van het toestel, hierdoor bespaart u ook nog eens flink op uw energierekening. Deze correcte afstellen zorgt er tevens voor dat het verwarmingstoestel niet onnodig wordt overbelast waardoor u optimaal rendement behoudt.

Voordelen van de Uneto VNI installateur uit Haarlem

  • Vakkundige kennis
  • Waarborging van kwaliteit
  • Duidelijke overeenkomst
  • Gegarandeerd opgeleidde monteurs
  • Alle officiele benodigde erkenningen

uneto vni beeldmerk