Uw nieuwe cv-ketel financieren? Dit kan vanaf €19 per maand

Is uw oude CV-ketel vervanging toe en komt deze vervanging als een verassing? Installatiebedrijf La Fleur maakt het in samenwerking met Interbank mogelijk uw nieuwe CV-ketel gespreid te betalen. Een nieuwe CV-installatie is een vrij kostbare investering welke vaak onaangekondigd komt. Het is vanaf nu mogelijk om de nieuwe hr-ketel samen met de kosten voor installatie en montage te financieren vanaf €19 euro per maand (afhankelijk van het financieringsbedrag).

Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is via onderstaande button bij Interbank een offerte aan te vragen voor een kredietverstrekking. Indien dit mogelijk is ontvangt u binnen 24 uur het benodigde bedrag op uw rekening.

Kosten voor de nieuwe cv-installatie berekenen

Om de kosten voor een nieuwe cv-installatie te kunnen berekenen raden wij u aan eerst uw huidige centrale verwarmingsysteem door ons te laten bekijken. Nadat wij uw cv systeem hebben bekeken kunnen wij voor u een offerte op maat maken inclusief alle benodigde materialen en installatiekosten. Wilt u een vrijblijvende offerte van ons ontvangen? Vul dan direct het offerte aanvraagformulier in. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk benaderen voor een vrijblijvende afspraak.


Je kunt dit formulier alleen gebruiken als je JavaScript aanzet in je browser.

Meer informatie

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!