Uw nieuwe cv-ketel financieren? Dit kan vanaf €19 per maand

Is uw oude CV-ketel vervanging toe en komt deze vervanging als een verassing? Installatiebedrijf La Fleur maakt het in samenwerking met Interbank mogelijk uw nieuwe CV-ketel gespreid te betalen. Een nieuwe CV-installatie is een vrij kostbare investering welke vaak onaangekondigd komt. Het is vanaf nu mogelijk om de nieuwe hr-ketel samen met de kosten voor installatie en montage te financieren vanaf €19 euro per maand (afhankelijk van het financieringsbedrag).

Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is via onderstaande button bij Interbank een offerte aan te vragen voor een kredietverstrekking. Indien dit mogelijk is ontvangt u binnen 24 uur het benodigde bedrag op uw rekening.

Kosten voor de nieuwe cv-installatie berekenen

Om de kosten voor een nieuwe cv-installatie te kunnen berekenen raden wij u aan eerst uw huidige centrale verwarmingsysteem door ons te laten bekijken. Nadat wij uw cv systeem hebben bekeken kunnen wij voor u een offerte op maat maken inclusief alle benodigde materialen en installatiekosten. Wilt u een vrijblijvende offerte van ons ontvangen? Vul dan direct het offerte aanvraagformulier in. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk benaderen voor een vrijblijvende afspraak.


Meer informatie

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!