Kwaliteits dakbedekking voor uw woning in Haarlem

Is uw oude dak aan vervanging toe en wilt u investeren in een kwalitatief nieuw dak? Installatiebedrijf La Fleur uit Haarlem heeft jarenlange ervaringen met het vervangen van daken en aanbrengen van compleet nieuwe daken. Wat verstaan we eigenlijk onder dakbedekking? Dakbedekking bestaat uit een beschermende laag om ervoor te zorgen dat uw dak tochtvrij, waterdicht en sneeuwdicht is. Welke materialen u hiervoor gebruikt hangt compleet af van de situatie. Het kan namelijk gaan om een plat of hellend dak, de ligging van uw woning speelt hierin mee maar ook de oppervlakte bepaalt deels voor welke toepassing er wordt gekozen.

La Fleur uit Haarlem is gespecialiseerd in dakbedekking waaronder:

  • Dakbedekking geheel vervangen
  • Isolatie aanbrengen
  • Het opnieuw aanbrengen van een toplaag
  • Randen afwerken in zinken deklijsten
  • Lekkages herstellen
  • Dakdoorvoeren inbranden
  • Zinken en loden afvoeren op maat maken
  • Randafwerking d.m.v. aluminium trim of zinken deklijsten

Verschillende soorten dakbedekking

Onder dakbedekking worden twee soorten toepassingen verstaan. APP bitumineuze dakbekking blokkeert UV straling en is uiterst geschikt voor daken waar overdag veel zon op staat en dus te maken heeft het hogere temperaturen. De tweede vorm is SBS bintumineuze dakbekking, deze toepassing op vooral geschikt voor daken met een aparte vorm waarbij een verhoogde vorm van flexibiliteit nodig is. SBS bitumineuze dakbedekking hechten goed aan hun ondergrond en zorgen daarmee voor een lange levensduur en optimale kwaliteitsgarantie. Installatiebedrijf La Fleur werkt uitsluiten met de beste materialen waardoor u bent verzekerd van dakbedekking die duurzaam geplaatst wordt en dus lang mee gaat. Hierdoor is uw dak tevens onderhoudsarm en kunt u zorgeloos genieten van uw fraaie woning. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw woning in of rondom Haarlem neem dan gerust contact op. Een van onze monteurs zal contact met u opnemen om uw vraagstuk te kunnen beantwoorden.

Vrijblijvende offerte voor dakbedekking in Haarlem

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het vernieuwen van uw dakbedekking vul dan bovenstaand formulier in. Wij zullen u vervolgens zo spoedig mogelijk benaderen voor een passend advies op maat. Uiteraard kunt u ook voor al uw overige vragen contact met ons opnemen.

Meer informatie

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!