Installatiebedrijf La Fleur te Haarlem

Loodgieters- en installatiebedrijf La Fleur B.V. is een allround installatiebedrijf. Naast alle installatiewerken op het gebied van CV-, Gas-, Water- en Riolering, voeren wij ook alle voorkomende onderhoud uit aan deze installaties. Een door ons uitgevoerde onderhoudsbeurt aan de cv-ketel, kachel, geiser en elk ander gastoestel gaat te allen tijde gepaard met een (verplichte) CO-CO2 meting. Maar ook het uitvoeren van dak- zink- lood- en koperwerken behoren tot onze werkzaamheden. Ook in het uitvoeren van duurzame installaties hebben wij de nodige ervaring opgedaan, zowel met lucht- als met waterwarmtepompen en uiteraard met LTV((Lage Temperatuur) Verwarming.

De Groene Mug Wissel Bokaal

Verder prijzen wij ons gelukkig dat wij in februari 2010 onszelf de (tijdelijke) eigenaar mochten noemen van de Groene Mug Wissel Bokaal. Het in eigen beheer ontworpen en gebouwde bedrijfspand, door Paul la Fleur (eigenaar), aan de Robert Perenboomweg was de reden voor de uitreiking van de wissel bokaal en voelde als een kroon op de werkzaamheden.

In dit pand zitten vele duurzame maatregelen, het regenwater wordt opgevangen en gebruikt voor de toiletten, dubbele warmtepomp van Nibe, aangesloten op een bron voor verwarming en koeling, LTV vloerverwarming/koel van WTH, Stork WTW units voor de nodige ventilatie, zonneboilers voor de warmwatervoorziening, Skytube's van Vaculux in het dak om daglicht in de kantoorgangen op de verdieping te brengen, geschakelde duurzame verlichting middels sensors in de ruimten zodat de verlichting alleen aangaat als er iemand aanwezig is en er onvoldoende daglicht binnen valt, Zonwerende HR++++ beglazing en uiteraard de beste isolatie op dak en wanden. Er is in het pand daarom ook geen gasaansluiting aanwezig. De afgelopen winter is een perfecte graadmeter geweest, het pand blijft met de aangebrachte installaties op een constante binnentemperatuur tegen lage kosten.

Bent u op zoek naar een nieuwe cv-ketel, of bent u zich aan het oriƫnteren en wilt u meer informatie over onze producten en diensten, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn te alle tijden bereid u te ondersteunen in oriƫntatieproces voor een nieuwe verwarmingsinstallatie.

Eigenaar Paul la Fleur krijgt de Groene Mug wissel bokaal uitgereikt.