Installatiebedrijf La Fleur uit Haarlem biedt de volgende diensten aan

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat een complete service en ondersteuning te bieden voor onderstaande disciplines. Met een team van ervaren professionals staan wij voor u klaar in de omgeving Haarlem om uw installatiewerk in en rondom uw huis volledig te verzorgen. Wilt u meer weten over onze diensten of wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen, neem dan direct contact met ons op!

Centrale verwarming

Er zijn vele manieren om uw woning te verwarmen en gebruik te kunnen maken van warm tapwater. Zo kan uw woning worden verwamd door een straalkachel, stadsverwarming of een centrale verwarmingsinstallatie. 

Loodgieterswerk

Bent u op zoek naar een vakkundige loodgieter uit Haarlem? Installatiebedrijf La Fleur is gespecialiseerd in al het lood- dak en zinkwerken. Door onze centrale locatie in Haarlem kunnen wij bij spoed snel ter plekke zijn om een reparatie uit te voeren.

Riolering service

Heeft u last van een verstopping in uw riolering in Haarlem? Installatiebedrijf La Fleur is lokaal riolering expert in Haarlem. Door ons team van ruim ervaren monteurs kunnen wij in en rondom Haarlem snel ter plaatsen zijn om uw probleem zeer spoedig te verhelpen.

Dakbedekking

Is uw oude dak aan vervanging toe en wilt u investeren in een kwalitatief nieuw dak? Installatiebedrijf La Fleur uit Haarlem heeft jarenlange ervaringen met het vervangen van daken en aanbrengen van compleet nieuwe daken. Wat verstaan we eigenlijk onder dakbedekking?

Duurzame energie

Met de stijgende energieprijzen is het een goede zet om duurzaam te investeren in uw woning. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zonnepanelen voor het opwekken van energie op het vewarmen van uw douchewater.

Contact opnemen

Heeft u een vraag? Laat het ons direct weten